Suge- og trykblæser

​Det er langt fra alle vognmænd, der har en suge-trykblæser, men hos Snedsted Vognmandsforretning har vi valgt at investere i en. Således kan vi hjælpe dig med forskellige opgaver, når sådan en skal bruges. Vi kommer og hjælper i Thisted, Hurup i Thy, og Mors.

Anvendelsesmuligheder med en ​suge-trykblæser
​En suge-trykblæser kan bruges til en række forskellige formål. Typisk anvendes denne til at flytte korn ved at suge korn fra en silo eller en korngraver. Vores suge-trykblæser kaldes ofte ud, hvis en silo eksempelvis er gået i stykker, og den derfor skal tømmes for at blive repareret.
Ligeledes kan den også bruges, hvis du har solgt en større mængde, og dette har brug for at blive suget op og transporteret.

I forbindelse med vores suge-trykblæser har vi mulighed for at suge og opbevare op til ca. 12 tons i bilen, hvilket vi enten transporterer eller opbevarer i en periode mod et gebyr, hvis eksempelvis din silo skal repareres.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med denne eller andre opgaver, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 93 40 88 eller e-mail carstensmed@mvbmail.dk.​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Alternativt kan du sende os en email til carstensmed@mvbmail.dk.